Kontakt

Ebba Pihl

Creative Director/Partner
M +46 (0) 700 92 69 71
ebba[dot]pihl[at]zinkid[dot]se

Ebba – stolt över varje blåmärke!

När telefonen glöder. När utmaningen ligger i att lita på sin erfarenhet och känsla för vad som är rätt, var det är rätt och när det är rätt. Då ser du det där finurliga leendet hos Ebba. Ett säkert tecken på att hon trivs.

Efter flera år på flyg runt om i världen med uppdrag för kunder som Toyota, Esab och Electrolux har Ebba nu landat i Göteborg. Och när nyckelpersoner hos tidigare uppdragsgivare fick nys om hennes planer att starta eget tog det fart direkt. Med portfolion full av lyckade leveranser siktar nu Ebba och på fler roliga och kreativa projekt.

Ebba var tidig att haka på trenden med spektakulära och krävande Ocr-lopp. Hinderbanor där både ditt mentala och fysiska jag pressas till det yttersta och du får plocka fram fightern inom dig. Som antingen finns eller blir avslöjad. Och Ebba bär varje blåmärke och skrapsår med stolthet.

På Zinkid ansvarar Ebba för design och 3D-visualiseringar samt att driva kreativa processer och kvalitetssäkring.

Karin Isaksson

Account Director/Partner
M +46 (0) 700 92 64 32
karin[dot]isaksson[at]zinkid[dot]se

Karin – ställer upp för att vinna!

Med landets tyngsta mailkorg kryssar Karin lugnt och metodiskt genom alla samtidiga projekt med otrolig detaljfokus. Om det fanns ett SM i korrläsning skulle pokalgravören snabbt lära sig stava Karins namn rätt. Hålla budget är en hederssak och här hamnar hon sällan i trubbel. Skulle det ändå ske finns redan en plan – med både livrem och hängslen.

Född med en tydlig tävlingsgen kalkylerar Karin alltid med vinstchans! Så också när hon bestämde sig för att släppa anställning och våga vara egen. Trygga kundrelationer skapade öppningar för nya samarbeten och steget kändes då både görbart och självklart.

Från kontoret till Crossfit-passet blir reflektioner till illustrationer som kanske fyller en bok – för Zink-kids?

På Zinkid tar Karin hand om projektedning, ekonomi, budgetering, upphandling och övergripande struktur.

Besöksadress

Göteborgs Kommunikationshus

Norra Hamngatan 40
SE-411 06 Göteborg
Karta

 

Vill du bli en av oss?
Hör av dig!